Wie is Fast Forward HR?

Ik ben Dirk Deconninck en ik ben de drijvende kracht achter Fast Forward HR. Ik heb meer dan 20 jaar ervaring in zowel strategische als operationele HR functies: Kwaliteitsverantwoordelijke bij SAP, Kantoordirecteur Acerta, HR Officer Omega Pharma, HR Director Arseus, Group HR Operations Manager La Lorraine Bakery Group, ...

Deze functies werden gecombineerd met het ondersteunen van verschillende KMO's bij hun HR beleid. Daarnaast verzorg ik reeds meer dan 20 jaar kwalitatief hoogstaande HR opleidingen. Dit zijn zowel opleidingen die ik zelf organiseer, in company trainingen, als opleidingen bij bekende HR dienstverleners en managementscholen. Fast Forward HR schuwt geen thema's zolang de opleidingen zinvol zijn om een beter HR beleid tot stand te brengen bij onze ondernemingen. U kan ook beroep op mij doen als gastspreker voor korte voordrachten, waarbij mensen geïnspireerd worden om vanuit een gezonde ambitie en met kennis van zaken verder te groeien. 

Ik studeerde af aan de Hoge School West-Vlaanderen en bleef daarna continu verder investeren in mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik behaalde verschillende diploma's en getuigschriften aan verschillende managementscholen waaronder Intern Auditor (CKZ Hasselt), Executive Masterclass HRM (Vlerick Managementschool Gent), Postgraduaat Industrieel Ondernemingsbeleid (EHSAL Brussel), Lean Administration (Universiteit Antwerpen Managementschool), om nog niet te spreken van vele andere HR opleidingen en diverse opleidingen in payroll en (internationaal) arbeids- en sociaal zekerheidsrecht. Voor wie er nog aan twijfelt: Investeren in opleidingen is investeren in jezelf én je professionele carrière. 

Dit intense professionele traject, met ongelofelijk veel variatie en diverse uitdagingen in binnen- en buitenland was op een bepaald moment niet langer combineerbaar. In 2019 heb ik gekozen om mijn ultieme professionele droom waar te maken, te focussen en volledig te gaan doen waar mijn hart ligt: "Het adviseren en begeleiden van groeibedrijven met gepersonaliseerde en kostefficiënte HR oplossingen in de vorm van advies, opleidingen en tools, met als doel hen zo snel mogelijk voldoende kennis en structuur te geven om zelfstandig door te evolueren". 

Deze nieuwe uitdaging en de waardering van nieuwe en bestaande klanten geven me enorm veel positieve energie, die ik opnieuw doorgeef in alles wat ik doe. Het doet me dan ook plezier als ik zie dat mensen waar ik mee samenwerk zaken effectief aanpakken en zich inzetten om hun persoonlijke en professionele context te verbeteren

Mijn motto is "Never give up and have fun!". Wie iets wil bereiken verstopt zich niet achter excuses, maar maakt een plan en gaat ervoor. Dit lukt het best als je inzet op de dingen die je graag doet. Zorg dat je daar beter in wordt en geef niet meteen op als het eens tegenslaat. Vergeet echter nooit dat je gezondheid op de eerste plaats komt!