HR Flextool

EFFICIËNTER AAN DE SLAG MET HR DOCUMENTEN

De HR Flextool is speciaal ontworpen om supersnel allerhande HR-Documenten correct op te kunnen maken, rekening houdend met de eigenheden van de onderneming. Er zijn niet alleen sociaaljuridische documenten voorzien, maar ook handige formulieren en checklists voor je personeelsbeleid. De HR Flextool is bovendien veel eenvoudiger en efficiënter in gebruik dan bestaande tools die andere dienstverleners aanbieden en het is ook een pak goedkoper. Interesse? Lees gerust verder of laat ons iets weten! 

Waar de HR Flextool u mee kan helpen:

TIJDBESPARING

TIJDBESPARING

door een automatisch beheer van uw HR documenten via een superhandige tool!

GEMOEDSRUST

GEMOEDSRUST

door gebruik te maken van professionele documenten die door een expert zijn opgemaakt

MAXIMALE BESCHERMING

MAXIMALE BESCHERMING

doordat uw HR documenten steeds voldoen aan de recentste wetgeving

GEEN FOUTEN MEER

GEEN FOUTEN MEER

door het werken met templates, waarvan de recentste versie zich steeds op één centrale plaats bevindt

HANDIGE CHECKLISTS EN FORMULIEREN

HANDIGE CHECKLISTS EN FORMULIEREN

voor al uw dagdagelijkse HR activiteiten en HR processen

TEMPLATES

TEMPLATES

voor sollicitatie-, functionerings-, exitgesprekken, en nog veel meer

GEMAKKELIJKE INTEGRATIE

GEMAKKELIJKE INTEGRATIE

van bedrijfsspecifieke informatie en documenten over vestigingen heen

EEN HR EXPERT ACHTER DE HAND

EEN HR EXPERT ACHTER DE HAND

die voor u klaarstaat en met u meedenkt

Altijd de juiste documenten bij de hand

De HR Flextool gaat verder dan enkel het ter beschikking stellen van sociaaljuridische documenten zoals arbeidsovereenkomsten, arbeidsreglementen of onthaalbrochures. U vindt er heel wat andere handige documenten voor uw HR-beleid, zoals: formulieren voor sollicitatiegesprekken, formulieren voor functioneringsgesprekken, checklists, documenten voor gebruik van bedrijfsmateriaal zoals bedrijfsvoertuigen of GSM's, etc.

We beschikken over heel wat standaard documenten, maar deze kunnen ook heel snel aangepast worden op maat van je bedrijf door makkelijk te besturen parameters of je kan zelfs interne documenten opladen om nadien snel te kunnen genereren voor één of meerdere personeelsleden. 

Geen risico's bij wetsaanpassingen

Met de HR Flextool bent u zeker dat uw personeelsbeleid en sociaal-juridische documenten op punt staan. Wij zorgen er namelijk voor dat uw bedrijf vanaf dag één ingedekt is en gebruik maakt van best practices. Daarnaast worden uw HR documenten automatisch geactualiseerd bij wetswijzigingen zonder dat u hiervoor moet bijbetalen. U hoeft zelf geen aanpassingen meer te doen, wij informeren u en u kunt op uw twee oren slapen.

Op maat van uw onderneming

Met de HR Flextool kunt u zelf uw bedrijfsgegevens en arbeidsvoorwaarden makkelijk instellen en beheren, zelfs als u meerdere vennootschappen of vestigingen heeft. Zo staan al uw HR documenten in de juiste opmaak en aangepast aan uw onderneming. Wij voorzien documenten voor allerhande statuten: arbeiders, bedienden,  handelsvertegenwoordigers, leidinggevenden, of zelfs uitzendkrachten die bepaalde interne policies moeten ondertekenen, ... en u kan deze documenten zonder enige moeite meteen zelf opmaken zonder te moeten zoeken naar de laatste versie of te moeten wachten op een externe dienstverlener.

Aan de hand van een super eenvoudige selectiemodule kan u bovendien meteen kiezen om documenten op te maken voor één of meerdere werknemers of zelfs voor een groep van werknemers. Professioneler tewerk gaan kan bijna niet! 

Samen groeien, voor een eerlijke prijs!

De HR Flextool is al beschikbaar vanaf 595 EUR per jaar!

Met de HR Flextool digitaliseren en vereenvoudigen we alle HR documenten die nodig zijn ter ondersteuning van uw HR-beleid, zodat u binnen uw bedrijf optimaal kan focussen op strategie en groei. De HR Flextool is zo ontworpen dat u na een korte, efficiënte opleiding zelf aan de slag kan en meteen uw documenten zelf kan aanmaken. 

Stel, iemand komt in dienst: met één klik kan je alle documenten bij in dienst aanmaken voor die medewerker: de arbeidsovereenkomst, het arbeidsreglement, de onthaalbrochure, en zelfs bijlagen zoals bijvoorbeeld maaltijdcheques. Wil je een attest woon/werk verkeer of een car policy toevoegen? Wil je een checklist van de to do's bij in dienst? Het maakt niet uit! Volg gewoon het selectiescherm in de HR Flextool en alle nodige documenten zullen worden aangemaakt.

En groeien… dat doet u niet alleen. De HR Flextool groeit met u mee. Nieuwe documenten en modules worden op regelmatige basis toegevoegd op basis van feedback van klanten en marktevoluties!

Demo aanvragen